12 divatprobléma, amit csak a nők ismernek - Videó

Vannak olyan ruházkodással kapcsolatos problémák, amelyek a nők sajátjai. Mondjuk mint az aggódás, hogy vajon átvérzett-e a fehér nadrágod vagy a kínszenvedés, hogy a szuperszexi, ám szuperkényelmetlen magassarkúdban méltóságteljes tudj maradni. Izzasztó pillanatok, ugye? Egy videóban összeszedtek 12 ilyen "ruhászati" problémát. Nézd meg!

Nincs egy rongyom se!

Ez a kifejezés is nagyon jól összefoglalja a nők ruházkodással kapcsolatos problémáit, de most nem erre gondolok, amikor belinkelem a videót, hanem egészen másra. Mondjuk, hogy azon problémázol, miként gyűrd be a gatyádat normálisan a klassz csizmád szárába, vagy, hogy összemenstruáltad-e a kedvenc fehér nadrágodat, vagy hogy tiszta izzadság a melled alatt a felsőd, vagy hogy a superskinny farmered szétszúrja a bőrödet, mert nem kap levegőt és szanaszét vakarnád legszívesebben...és a nadrágból kilógó tangát még nem is említettem.

A videóban 12 olyan problémát mutatnak be, amelyet minden nő felismer. Ha Te is magadénk érzed valamelyiket, nyomj egy LIKE-ot!

Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com

Oldalak

Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...