Sokkolóan cukormázas fotók arról, mit tesz a testünkkel a diabétesz

A túlzott cukorfogyasztás diabéteszhez vezethet, amelynek pedig szörnyű következményei vannak. Ezt tálalták cukormázzal bevonva, eléggé sokkolóan.

Cukorsokk

A Thaiföldi Diabétesz Szövetség meglepően sokkoló módon hívja fel a figyelmet a cukorbetegség és a túlzott cukorfogyasztás veszélyeire. Nattakong Jaengsem thaiföldi dizájner agyából pattant ki ez a cukormázasan tálalt horror, ami bemutatja, mi történhet, ha csökken a szervezet védekező és regenerálódási képessége cukorbetegség esetén. Ilyenkor a sebek, vágások nem gyógyulnak, ami akár amputációhoz is vezethet. Ezt a borzasztó tényt igyekeztek egyértelműen, mégis horrorcukormázasan tálalni.

Ha szerinted is fontos a cukorfogyasztás mérséklése, nyomj egy LIKE-ot! Nézd meg a galéirát is!

Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.