Melyik a legjobb hazai étterem, szálloda vagy légitársaság? A héten díjazták őket!

A héten díjazták a legjobb hazai turisztikai szolgáltatókat, főleg üzleti szempontok szerint. Ám nemcsak a szakmai zsűri döntött, hanem a közönség is. Tudd meg, melyik a legjobb szálloda, étterem és légitársaság az utazóközönség szerint!

Business Excellence 2016 díj

A múzeumként is működő, frissen nyitott Kossuth téri Szamos kávézó adott otthont június 15-én az immár hatodik alkalommal megrendezett Business Excellence díjátadó gálának, amelyen az üzleti turizmus 18 legkiválóbb szolgáltatóját díjazták. Isteni finom Szamos sütik és mennyei kávé várja egyébként a kávézóba a betérőket, én teljesen elteltem az ízektől, amíg az eredményhirdetésre vártam, de az illusztris társaság is kebelezte rendesen a csemegéket. Ha már lúd, legyen kövér, ma nem diétázom! :D Hiába, legyen bármi az esemény (esküvő, üzleti reggeli, díjátadó), az embereket leginkább a kaja hozza lázba. Nem így van? :)

Kenderessy Nadin, az eseményt szervező Turizmus Kft. PR igazgatója elmondta, hogy a június 10-én lezárult online szavazás során közel másfél ezren szavaztak a jelöltekre, szóval volt vélemény dögivel. Ha az üzleti része nem érdekel, akkor ugorjunk, nem is untatlak vele - viszont a közönségszavazás eredményéről mindenképpen tudnod kell.

Lássuk, kivel szeretnek repülni, hol szeretnek enni és aludni a közönségszavazók!

Budapesti business hotel: BUDDHA-BAR HOTEL BUDAPEST
Vidéki business hotel: HOTE AZÚR
Corporate utaztató: OTP TRAVEL
Légitársaság: AIR BERLIN
Autókölcsönző: BUDGET RENT A CAR
Rendezvényhelyszín: AUDI ARÉNA
Vidéki business city: VESZPRÉM
Budapesti étterem: SPÍLER BISTRO
Vidéki étterem: ROSINANTE ÉTTEREM

Neked volt szerencséd már valamelyik céghez, helyszínhez? Ha nem, de kipróbálnád, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Leadfotó: turizmus.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.
Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...