52 hét alatt 52 könyv - Te bevállalnád? Én megtettem!

Új év, új kihívás, méghozzá nem is akármilyen. 365 napom, vagyis 52 hetem van rá, hogy 52 könyvet elolvassak. Én ezt vállaltam. Te mennyit szoktál olvasni? Vagy inkább így kérdezem: nálad is tengődnek olvasatlan könyvek a lakásban?

Kell ez a könyv, megveszem! De mikor olvasom el?

Szeretek olvasni, mégis olyan ritkán engedem meg magamnak, hogy úgy igazán hódoljak ennek az időtöltésnek. Van több megkezdett könyv az éjjeliszekrényemen, olvasatlan a polcon és jópár a Pinterestes kívánságlistámon. És mégis mikor akarom elolvasni őket?! Ismerős az érzés? :)

Ezért most eldöntöttem, hogy 2017-ben minden héten elfogyasztok 1-et, vagyis 52 hét alatt 52 könyvet olvasok el. Ez az én jövő Évi :) kihívásom.

A magyar fiatalok nem olvasnak

Sajnos a számok azt mutatják, hogy a magyar fiatalok 63%-a egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán olvas, szóval nem árt nekik a jó példa. Mit gondolsz? Van kedved velem tartani és olvasására ösztönözni másokat?

Itt olvashatsz bővebben a kihívásról. ;)

Ha jó ötletnek tartod, oszd meg a cikket!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: 365letszikra.hu

Oldalak

Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.