6 mondat, amit egyik menyasszony sem mond ki hangosan - De gondol rá

Egyik menyasszony sem akarja, hogy ráragasszák a kiállhatatlan, hisztis vagy épp az elviselhetetlen jelzőt. Ezért odafigyelnek arra, hogy amennyire lehet, mindig széles mosollyal az arcukon fogadják az új ötleteket, és ha szükséges, a nyelvükbe harapjanak. Hiszen így is épp elég stresszes az esküvő szervezése, a további drámát jobb elkerülni! Most megtudhatod, mi az a 6 dolog, amit az esküvő tervezése során titkon minden ara ki szeretne mondani!

A nagy nap - nagy sóhajokkal

Az esküvő szervezése és a nagy nap során sokszor szembesül egy menyasszony azzal, hogy minden igyekezete ellenére jelentősen emelkedik a vérnyomása, elborítja az elméjét valami gyilkos ösztön és láncfűrész beszerzésén gondolkodik. Ilyenkor a legjobb sóhajtani egy nagyot, és elengedni a feszültséget. Bátran mondd ki az alábbi mondatokat, mert ami bent ragad, az vagy megőrjít majd az esküvő napján vagy egyszer csak a legváratlanabb pillanatban robban ki.

1. Ez az én esküvőm, nem a tiéd!

A nagy nap forgatókönyvét az anyósod, a koszorúslányok, a barátaid, valamint mindenki, aki a családhoz tartozik tudatosan vagy tudat alatt alakítani próbálják. Biztos te is kívántad már, bárcsak ne ütnék bele az orrukat.

2. Téged szeretlek, de az ötleted nem!

Néhány ember, bármennyire is a jó szándéktól vezérelve, de nem bírja ki, hogy ne adjon "nagyszerű" ötleteket az esküvőddel kapcsolatban, annak ellenére, hogy neked teljesen más elképzeléseid vannak. Mosolyogva és elnézően fogadd, ha valaki a saját- és az eljegyzésed érdekében kezd ötletelni (még ha ez egy kicsit idegesítő is).

3. Ez már túl sok!

Legyen szó akár egy ízléstelen esküvői ruháról, amit a legjobb barátnőd aggat rád, vagy egy világosrózsaszínben pompázó esküvői képről, aminek a témája a vőlegényed húga szerint nagyon jól fog mutatni, biztos, hogy eljön egy pont a tervezésnél, amikor arra gondolsz: Ez már túl sok! Valószínűleg egynél többször. Na jó, csomószor.

A hajtás után 3 újabb kimondatlan mondat - és egy tipp az esküvő túlélésére!

Fotó: Huffington Post

Oldalak

Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!