Ezt szeretné kapni a gyerek karácsonyra - Egy anya naplójából

Már december eleje van, mi is bőszen gondolkodunk azon, hogy szeretett gyermekünknek milyen ajándékot vegyünk karácsonyra. Illetve, gondolkodunk azon, hogy mit adjanak neki a nagyszülők, rokonok, stb. Illetve azon is, hogy mit kapjon a szülinapjára, ami január elején van.

Szülői gondok

Szóval lassacskán el kell kezdenünk megoldani a karácsonyi ajándék kérdéskörét. Ezért elkezdtem figyelni, hogy mi mindennel játszik, mi az, amit igazán szeret. Hátha az majd elindít valami jó gondolatmeneten. Először is a szobájában néztem körbe. Ekkor rádöbbentem, hogy tele van játékokkal, és azoknak 70%-ával szinte nem is játszik. Egy-két kedvenc játékon kívül más csak akkor kerül elő, ha mi forszírozzuk. Még most is van olvasatlan mesekönyv és bontatlan kirakós játék a fiókjában. Nem beszélve 2 pakli kártyáról, amelyeket csak én bontottam ki, hátha kedvet csinálok hozzájuk (persze sikertelen próbálkozás volt). Mindezt tetézi, hogy az utóbbi időben órákig képes eljátszani egy marék ötforintossal, 20 db műanyag pohárral és egy csomag befőttesgumival. Ráadásul ezt a játékot még élvezi is, nagyokat nevet és a család minden tagját bevonja. A megfigyelés tehát zsákutcának bizonyult.

Új dolgot terveltem ki: kb. 2 hete becipeltük egy hatalmas játékboltba és megkértük, hogy mutassa meg mi az, ami igazán tetszik neki. A vége az lett, hogy az összes olyan játékra rámutatott amilyen már van neki. Tehát elsősorban azok tetszettek, amit már megkapott. Újabb tévút.

Fotó: freshiden.com

Oldalak

Lifestyle
Először még csak nevetett a képen, aztán rájött, hogy ez nem vicc.
Sztárok
A Femcafe.hu pénteken a Magyarország Szépe – Miss World Hungary castingján járt, ahol a két versenyigazgató többek között arról is beszélt, hogy milyen új változást eszközöltek a verseny során.
Lifestyle
Ennél kínosabb nem is lehetne egy helyzet. Ezért sem szabad telefonnal a kézben elaludni.