Elhallgatott tények avagy visszatérés a GYED-ről

A munkába való visszatérésem végül sikertelen volt. Hosszas hercehurca után elhangzott a mondat: munkaköröd megszűnt, alacsonyabb pozíció van, de nem kell elfogadnod. Hát nem fogadtam el, belevágtam az újba. Mondanom sem kell, hogy a végelszámolás sem ment simán, de tulajdonképpen az egy teljes történetet megér.

Önéletrajz újratöltve

Nos, első lépésként elkezdtem megírni az önéletrajzomat. Régen nem volt ezzel gond, mert az egyetem után folyamatosan dolgoztam, ráadásul egészen jó nevű cégeknél és összesen 3 munkahelyem volt, ami nem sok, de azt bizonyítja, hogy több területen is szereztem tapasztalatot. Aztán elérkeztem a jelenhez és kérdőjelek sora lett bennem: mit írjak? Hol dolgozom? Miért váltok?

Helyes út: őszinte. Jelenleg GYED-en vagyok, 2 és fél éves a gyermekem és maximum 8 órában szeretnék dolgozni, mert a fennmaradó 2x8 órát másra szeretném használni. A gyermek bölcsődébe jár, havonta 1x beteg, felügyelete ilyenkor csak 50%-ban megoldott. Férj van, de elsősorban az ő munkájára és fizetésére alapozzuk a családot, ezért a szükség esetén felmerülő betegápolásban részben/korlátozottan vesz részt. Az elmúlt 2 és fél évben a szakmai dolgok elhaladtak mellettem, kiestem a ritmusból, agyam egy része elsorvadt. Facebook profilon a férj és gyermek maradnak.

Helytelen út: őszinteség bizonyos tények elhallgatása mellett. Elhallgatott tények: házasság, férj, gyermek.

Fotó: fonttalent.com

Oldalak

Sztárok
Zsurzs Kati, a népszerű magyar színésznő 1993-ban távozott a Thália Színházból: a teátrum vezetését ekkor vette át Törőcsik Mari és Schwajda György, s a két színházi nagyágyú úgy ítélte meg, hogy a...
Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!