Lifestyle

Így lesz apából egy napra anya

Egy napra apa lett anya

Mi van akkor, ha anyuci hirtelen beteg lesz? Akkor jön apa, aki egy napra anya lesz: dajkál, kacag, fut-szalad, almát reszel, ölel, nem nézi meg a kedvenc sorozatát, csendben üvölt is egy kicsit, de szeret, nagyon. És helyettem ír neked. Olvasd csak el, íme!

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Egy napra apa lett anya – nem, ez nem egy szerepjáték. Anya lebetegedett, egy vírus ledöntötte a lábáról. Nekem volt még szabim, így otthon maradtam. Aztán a nyakamba szakadt egy igazi „anyanap”. És mint látod, nemcsak otthon, hanem itt, a blogon is átvettem a stafétát. Kérlek, míg olvasod, vedd ezt figyelembe! :)

Felejtsd el a kedvenc sorozatod!

Nem vagyok naiv vagy valami macsó, aki azt hiszi, hogy a gyerekkel otthon maradni csak pihenés, meg „jóbanrosszban” és néha kicsi kacagás. Tudtam, hogy kutyakemény (de szeretnivaló) feladat, ami bezártsággal jár, nagy türelmet, állandó pörgést igényel. Az első kettő nem az erősségem, így hamar rájöttem, hogy nem lesz sok pihenés. Pedig nekikészültem már, hogy az aktuális sorozatomból egy kicsit behozok (a végére persze úgy éreztem, hogy én lettem a főszereplő, Mr. Robot), amíg anya és baba alszik, végül éjfél körül rogytam a fotelba a távirányítóval. Pedig akkorra már más terveim voltak (például az alvás).

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...