Lifestyle

3+1 dolog, amit, bocs, de jobban tudok nálad - elvégre az én gyerekemről van szó

Sír a gyerek, felvegyem vagy ne vegyem? Én felveszem. Bocs, ha téged zavar! De kérlek, ne akard nekem megmagyarázni, hogy miért kellene sírni hagynom! És engedd meg azt is, hogy ne érdekeljen a véleményed arról, hogy mit gondolsz a babahordozásról vagy arról, hogy együtt alszunk-e a csemetével!

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Tök jó, hogy most már ezerféle helyről tudhatjuk meg, mitől folyik a 3 hónapos kisbaba nyála, hogy mi lehet az a folt a pofikáján, ami még tegnap nem volt, sőt, kakis témában is ezernyi cikket találsz. Csak üsd a keresőbe, hogy 3 hónapos csecsemő kakija, és meglátod, még fotókkal illusztrált cikket is találsz! Lölőnek van egy tündéri, mindentudó védőnénije és egy türelmes doktor bácsija, akitől anyuci és apuci bármikor bármennyit kérdezhet. De nem mindenki ilyen szerencsés. Van, akinek csak a szomszéd anyuka „jó tanácsai” segítenek vagy az internet. Én is kaptam már hideget-meleget, mert…

…nem természetesen szültem

Hidd el, tizenhét órán át azon voltam, hogy megszülhessem a kislányom! Hidd el, azon az éjszakán és az azt követő fél nappalon fájt a legjobban minden! Hidd el, az a majdnem egy nap volt az, amikor életemben a legjobban féltem és aggódtam azért, hogy világra tudjam hozni az apróságomat! Hidd el, életemben először akkor, a tizenötödik órában éreztem magam a leggyávábbnak amiatt, mert bármennyire is szerettem volna, nem volt lehetőségem arra, hogy természetesen tudjam világra hozni Lölőt! És hidd el, amikor tizenhét óra fájdalom után szétáradt a testemben a gerincembe szúrt injekció, voltam olyan önző, hogy megkönnyebbültem, most már mindkettőnknek jobb lesz! Engedd meg, hogy rosszul essen, ha azzal bántanak, a könnyebbik utat választottam! És engedd meg azt is, hogy elmondjam, mennyire utálom, ha ítélkezel!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Manapság már szinte minden háztartásban megtalálható a kompakt légkeveréses sütő, sokan azonban elkövetnek vele egy komoly hibát, amely az egészségre is káros lehet.
Sztárok
Károly egykori asszisztense szerint Nagy-Britannia egykori leggyűlöltebb nőjéből nemcsak hogy királyné lett, de még egy olyan dologra is sikerült szert tennie az utóbbi időben, amiről azt gondolta,...
Lifestyle
Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!