Lifestyle

Hagyd a horror sztorikat másra! Valójában ilyen élmény a szülés

Szülés? Olyan félelmetesen tud hangzani, ha úgy mondják. Riogatásban pedig egyébként is bajnokok vagyunk. Nem mintha nem tudnád, de azért szögezzük le: a szülés fáj! Nagyon. Mindenkinek máshogy. A tiéd nem annyira, mint az övé. Az övé viszont százszor annyira, mint az enyém. Érted?

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Mindenki másként éli meg a szülést: van, akinek a fájdalomküszöbe olyan magas, mint az Eiffel-torony, akad viszont olyan is, aki egy kenyérvágás közbeni ujjnyisszantástól is órákig jajgat. Ahányan vagyunk, annyifélét érzünk életünk egyik legkülönlegesebb napján. Sőt, ahogyan a természetes szülés kapcsán is vannak jó és rossz élmények, úgy a császármetszés gondolata is kelthet félelmet vagy adhat nyugalmat.

Ez annyira igazságtalan!

Profi ugyan nem vagyok a témában, de azért bosszant néhány dolog. Például az, hogy néha olyan, mintha egymásra licitálnának a természetesen és császármetszéssel szülő nők. Sokak szerint ez utóbbiak az egyszerűbb utat választják… És ez annyira igazságtalan! Tudom, miről beszélek, mert átéltem. Voltaképpen egy gyerekkel mindkettőt.

Fogadjunk, te is hallottál már szülésekről szóló horror sztorikat! És nyilván téged is akkor találnak meg ezekkel a történetekkel, amikor épp babát vársz…

Szerencsére sosem féltem sem a terhességtől, sem a szüléstől. De attól, hogy nem vagyok egy anyámasszony katonája, kifejezetten rosszul esett, ha valaki belekezdett a szüléses mondókájába, majd felszisszent és közölte: "Na, inkább nem is folytatom, nem akarlak megijeszteni, majd úgyis megtudod!"

Hát, kösz!

Talán emlékszel is, korábban ugyan nem részleteztem, de szolidan már beszámoltam a szülésemről. Nyugi, nem mesélem el percről percre az eseményeket, annyit viszont ígérhetek, hogy őszintén leírom neked a velem történteket! Hogy ne félj annyira, és lásd, nem csak borzalmak várnak rád! Még akkor sem, ha a végén vagy eleve kés alá kell feküdnöd…

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.