Így vált áldozattá Jude Law - Avagy: az angol suttyó és a magyar celeblány esete

Vannak sztorik, amik mellett sajnos nem lehet elmenni. Nos, ilyen Zimány Linda esete is, ami mellett inkább nem AKARTAK elmenni az emberek, de leginkább a hazai celebek. A történetet mindenki ismeri már, aki bármilyen online médiát nézett az elmúlt 1 hétben. Igazából mindenkinek van egy véleménye a dologról, azonban próbáljuk meg objektíven szemlélni… De most komolyan!

Éjjel-Nappal Budapest?

A lány celeb. Ezt a tényt önmagában lehetetlen cáfolni, munkássága szerteágazó, azonban minden ugyanarra vezethető vissza: ismert. Sem énekesi, sem egyéb valós teljesítményt nem láthattunk tőle, tehát a kategória adott. Az, hogy miből, meg hogyan él… egyéni dolog. Lehet rajta csámcsogni, de pont annyi a súlya, mint Kiszel Tündének: zéró. Akár tudjuk, miből szponzorálja az életét, akár nem; akkor is rendszeresen feltűnik, foglalkoznak vele…stb. Végletnek tűnik, de a két név között nincs is olyan nagy különbség! Innentől már csak egy díszpintyugrás, hogy épp kivel láthatjuk a „hölgyeket”.

Sokkal érdekesebb, hogy mindenki felhördült a tényen. Na, jó… talán tényleg vicces volt a videó, aminél azért már megkérdőjeleződött a véletlenszerűsége is. Ha mégis véletlen, akkor sem egyedülálló. Lindát lehet szeretni, vagy utálni, de a lénye nem egyedülálló, a viselkedése meg főként nem.

Az, hogy egy dekoratív nő próbál a külsejével érvényesülni, és ennek rengeteg módját felhasználja: nem kuriózum. Azt viszont nyugodtan mondhatjuk, hogy SAJNOS! Sajnos, mert lassan ez a megszokott, nem pedig a kivétel. Sajnos, hogy példaképekké nőtték ki magukat, mikor inkább elrettentő példaként kellene szerepelniük… mondjuk lesz az is bőven… de ahhoz idő kell. Mert ugye, 20 év múlva már Jude Law-t is más izgatja. Egyébként a jelenet bármikor befért volna egy Éjjel-Nappal Budapest részbe is.

A „durva” része, hogy hazai közszereplőink egyszerre mordultak fel, köztük olyanok is, akiknek nagyon nem kellett volna. A miértjét nem igazán érteni, de a hirtelen publicitás nemzetközivé avanzsálta Lindácskát egy laza nap erejéig. Ám még mindig nem vesztett az ügyön igazán. A köznyelv eddig sem édes kislányként emlegette, aki röpke 10 évig járt egyetemre, így a prostizás…stb. nem érinthette különösebben újszerűen. Az talán helytelen, hogy meg sem szólalt az ügyben… de ennek is biztosan van oka, és a háttérben egyes hírek szerint azért ment a fenyegetőzés.

Fotó: tasoeur.com

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.