Dumaszínház blog

A stand-up főhadiszállása ezt az évet is erősnek ígérkező produkciókkal nyitja.

Badár Sándor február 9-én új műsorral rukkol elő Miért pont Alaszka? címmel. Hogy miért és hogy mi foglalkoztatja mostanában a humoristát, az alábbi interjúból kiderül…

Ceglédi Zoltán és Tóth Edu közös estje hamarosan a Kompót Dumaklubban.

Bödőcs Tibor egy hosszabb alkotói szabadság után 2017 februárjában új esttel lép a Dumaszínház közönsége elé. A humoristát az alkotói folyamatról és az új műsor anyagáról is kérdeztük.

Felméri Péter legutóbbi estje A Majd én megmondom! premiere óta csaknem két év telt el. Ennyi idő alatt felhalmozódott annyi új poén, hogy február 10-én harmadik önálló estjével állhasson a Dumaklub közönsége elé.

Új önálló estre készül Csenki Attila, aki ezúttal internetezési szokásainkat veszi górcső alá.

Dombóvári István januárban új esttel jelentkezik. Arra voltunk kíváncsiak, mit takar a sokatmondó cím. A humoristával erről beszélgettünk.

A karácsonyon már túl vagyunk, viszont előttünk még a szilveszter és ezen az estén az előadók és stand-uposok javarésze munkába megy. Nem kivétel ez alól Badár Sándor és Badár Tamás sem, akikkel egy közös esten a Dumaszínházban 28-án találkozhatnak, Tamás önálló estjét pedig – A kockásfülű nyúlon túl címmel – az év utolsó napján a Kompót Dumaklubban tekinthetik meg. Arról, hogy Badáréknál hogyan szokott telni az év vége, Badár Sándort kérdeztük...

Oldalak