Erre vágynak a férfiak az ágyban

A férfiak életében központi szerepet játszik a szexualitás. Minél változatosabb, annál jobb. Bemutatjuk, mire vágynak a férfiak, melynek  fellendítheted szexuális életeteket.

A kezdeményező nő
A férfiak szeretnek irányítani, ám néha nem árt, ha te kezdeményezel. Igazi férfinak érzi majd magát, ha azt látja, hogy nem tudod türtőztetni magad, ha vele vagy.

Gyors menet
A férfiak igenis szeretik az előjátékot, ám a gyors menetet, amikor rögtön a lényegre térhetnek, nagyon élvezik. Amikor rohanásban vagytok – például reggel –, ezzel tökéletesen indulhat a nap.

Szex a szabadban
Tény és való, hogy az ágy a legkényelmesebb, ám nem árt néha változtatni szeretkezéseitek helyszínén. Az olyan helyek, ahol nagy a lebukás esélye, még nagyobb izgalommal tölthetnek el benneteket. Amennyiben ezt nem vállalnád be, akkor fedezzétek fel a lakás több pontját is!

Orális szex
A férfiaknak az orális szex egyenlő azzal, hogy a nő teljesen megadja magát nekik. Arról nem is beszélve, hogy nagyon élvezik az ilyen jelegű kényeztetést.

Anális szex
Az anális szextől sok nő tart, éppen ezért annyira vágyakoznak utána a férfiak. Az anális szexben kiélhetik legállatibb ösztöneiket is.

Szexfilm a barátnővel
A férfiak nagy része szeret(ne) felnőtt filmet nézni barátnőjével. Nem azért, mert párja nem elég már neki, hanem ettől mindketten izgalmi állapotba kerülhettek és új trükköket is elleshettek.

Tükrök
Érdemes a hálószobába minél több és nagyobb tükröt elhelyezni, hiszen így még jobban követhet minden mozdulatot, a dupla látvány pedig még jobban felizgatja.

Hasonló cikkek

5 romantikus vígjáték a hétvégére
Nincs programod a hétvégére? Miért ne tarthatnál a pároddal, vagy akár egyedül egy romantikus filmnézős estét? Egy pohár bor és egy finom vacsora társaságában remekül ...
Szexi finomságok - 8 étel, ami finomabb a hálószobában
Finom falatok fogyasztása önmagában is nagyszerű örömforrás, a szexről nem is beszélve. Miért ne ötvözhetnénk a kettőt? Cikkünkben 8 olyan finomságot ajánlunk, amelyek...
Lenyűgözően romantikus esküvői képek az esőben
Ezek az ifjú házasok bizony bebizonyították: az esküvőjük útjába ugyan semmi sem állhat. Lehet eső, fújhat szél, de olyan boldogan lépnek a házasság szentségébe, ahogy...

Szólj hozzá Te is!