Erre vágynak a férfiak az ágyban

A férfiak életében központi szerepet játszik a szexualitás. Minél változatosabb, annál jobb. Bemutatjuk, mire vágynak a férfiak, melynek  fellendítheted szexuális életeteket.

A kezdeményező nő
A férfiak szeretnek irányítani, ám néha nem árt, ha te kezdeményezel. Igazi férfinak érzi majd magát, ha azt látja, hogy nem tudod türtőztetni magad, ha vele vagy.

Gyors menet
A férfiak igenis szeretik az előjátékot, ám a gyors menetet, amikor rögtön a lényegre térhetnek, nagyon élvezik. Amikor rohanásban vagytok – például reggel –, ezzel tökéletesen indulhat a nap.

Szex a szabadban
Tény és való, hogy az ágy a legkényelmesebb, ám nem árt néha változtatni szeretkezéseitek helyszínén. Az olyan helyek, ahol nagy a lebukás esélye, még nagyobb izgalommal tölthetnek el benneteket. Amennyiben ezt nem vállalnád be, akkor fedezzétek fel a lakás több pontját is!

Orális szex
A férfiaknak az orális szex egyenlő azzal, hogy a nő teljesen megadja magát nekik. Arról nem is beszélve, hogy nagyon élvezik az ilyen jelegű kényeztetést.

Anális szex
Az anális szextől sok nő tart, éppen ezért annyira vágyakoznak utána a férfiak. Az anális szexben kiélhetik legállatibb ösztöneiket is.

Szexfilm a barátnővel
A férfiak nagy része szeret(ne) felnőtt filmet nézni barátnőjével. Nem azért, mert párja nem elég már neki, hanem ettől mindketten izgalmi állapotba kerülhettek és új trükköket is elleshettek.

Tükrök
Érdemes a hálószobába minél több és nagyobb tükröt elhelyezni, hiszen így még jobban követhet minden mozdulatot, a dupla látvány pedig még jobban felizgatja.

Hasonló cikkek

8 dolog, amit a pasik sosem fognak megérteni a nőkkel kapcsolatban
Sok olyan dolog van, amit a férfiak nem értenek meg a nőkkel kapcsolatban. Most összegyűjtöttük azokat, melyeket mindig kérdezgetnek tőlünk, és hiába válaszolunk rájuk...
5 dolog, ami egy pasit sem érdekel szex közben
Sok nő csak sötétben szeret szexelni, mert szégyenlős, nincs megelégedve az alakjával, nem volt ideje megborotválkozni, és azt hiszi, hogy partnere ettől lekonyul... Í...
Párkapcsolati hibák, melyeket már biztosan mindenki elkövetett
Fiatal korában az ember nagyon sok hibát követ el, és bele se gondolunk, hogy ez milyen következményekkel jár. Cikkünkben 5 olyan párkapcsolatbeli hibát találsz, amit ...

Szólj hozzá Te is!