A telt nők jobbak az ágyban?

Az anorexiás modellek divatja ellenére több telt idomokkal megáldott nő él kiegyensúlyozottabb életet, mint vékony nőtársaik. Ki gondolná, hogy az ágyban is kerekebb a molettek élete?

A divatmagazinokban a zörgő csontú modellek százával próbáltak évekig győzködni minket, hogy a tökéletes nő védjegye az idomok nélküli csont- és bőr külső, méregdrága ruhákba bújtatva. Miután a csapból is a pehelykönnyű, törékeny nő eszménye folyik, egy idő után nem csak szépnek láttuk, de hasonlítani is akartunk az egykori Vénus-szobor egytizedét kitevő modellekre.

Előtérbe kerültek a teltebb hölgyek
Az utóbbi években azonban a teltebb nők újra előtérbe kerültek, és bár a divatmagazinok nádszálmodellekkel indított támadását nem egykönnyen tudjuk kiverni a fejünkből, a molettebb nők lassan kezdik elhinni, hogy vannak még férfiak, akik a média által sugallt eszményképnek ellenállva inkább a kerek idomokkal megáldott nőket részesítik előnyben.

Persze nem lehet a férfiakat hibáztatni azért, mert miattuk akarunk a magazinok sztármodelljeire hasonlítani, hiszen mi nők sem egyformán szeretjük a vékony, az izmos vagy a mackós pasikat, embere válogatja. Okolhatnánk a médiát is, de a törékeny nőideál világában az újságok is csak a profitért dicsőítették és tették címlapra a negyven kilót épp súroló modelleket.

Sovány vs. molett nők
A csontsovány női ideálnak bedőlő férfiak legnagyobb döbbenetére egy nemrégiben készített német közvéleménykutatás megcáfolta, hogy mindenben a vékonyabb nők lennének a jobbak. A kutatás azért is megdöbbentő, mert a nádszál és a teltebb lányok közti harc apropója az ágyban nyújtott teljesítmény volt.

A felmérés során ötezer öt és húsz kiló közti súlyfelesleggel rendelkező hölgyet kérdeztek szexuális életükről és az eredmények vékonyabb nőtársaikkal összevetve sokakat megleptek.
Míg a vékony nők csupán 29 százalékának van minden alkalommal orgazmusa, ez az arány a teltebb nőknél már 47 százalék, ráadásul a megkérdezett molett nők 85 százaléka állította, hogy roppant mód élvezi a szexet.

Több szex és harmonikusabb élet?
A dundi nők válaszai a szexuális élet gyakoriságában is eltéréseket mutattak, hiszen míg a vékony nők átlagosan heti kétszer szeretkeznek, a pár kiló súlyfelesleggel megáldott társaik 38 százaléka hetente kétszer-háromszor, 18 százalékuk hatszor, két százalékuk pedig naponta bújik ágyba kedvesével.

A telt idomokkal rendelkező nők ráadásul sokkal többször jókedvűek, amit gyakran tapasztalhatunk a mindennapi életben is. A molettebb nők többet törik a fejüket azon, hogyan dobhatnák fel kapcsolatukat és csalhatnának mosolyt párjuk arcára, így nem csak a mindennapok vidámabbak és kiegyensúlyozottabbak velük, de ők maguk is harmonikusabb életet élnek.
 

Címkék:

Hasonló cikkek

Így reagálnak az emberek, ha egy felnőtt filmes sztárral találkoznak - Videó
Ezeknek az idegeneknek fogalmuk sem volt, hogy kivel fognak találkozni. Nagy volt a meglepetés, amikor kiderült: pornósztárok kérik tőlük, hogy érintsék meg őket. ...
Elképzelés vs. valóság - Így néz ki egy szakítás valójában
Talán mind jártunk már hasonló cipőben, szakítottunk, vagy szakítottak velünk, így valószínűleg az elválás minden fájdalmát átéltük már. Eleinte talán nem így képzeltü...
Szexuális álmok - Vajon mit jelenthetnek?
Erotikus töltetű álmokkal mindannyian találkozhatunk, ezekben a történetekben pedig a legtöbbször olyan dolgokat teszünk, amelyeket ébren el sem tudnánk képzelni. Ezek...

Szólj hozzá Te is!