Zöldborsós-tejfölös csirkemell - Imádni fogod

Egy egyszerű és könnyen elkészíthető főétel ez a zöldborsós-tejfölös csirkemell. Csak néhány összetevőre van hozzá szükség és egy remek fogást varázsolhatunk az asztalra.

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • 15 dkg zöldborsó
  • 2 dl alaplé
  • 1-2 ek liszt
  • 1-2 ek tejföl
  • só, bors
  • petrezselyem
  • olaj

Elkészítés

A csirkemellet tisztítsuk meg és kockázzuk fel, majd forró olajban pároljuk meg. Adjuk hozzá a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk és szórjuk rá a felaprított petrezselymet. Öntsük fel az alaplével, majd ha megpuhult a hús, adjuk hozzá a lisztből és tejfölből készített habarást. Egy-két percig még hagyjuk a tűzön, majd rizzsel tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: foodtolove.com.au

Oldalak

Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.