Vaníliás pudingporos sárgabarack krémleves - Édes finomság a forró nyári napokra

Most, hogy itt a sárgabarack szezonja kár lenne csak magában enni a finom, édes gyümölcsöt. Íme egy könnyen elkészíthető leves, ami garantáltan a kánikulai napok kedvence lesz!

Hozzávalók

  • 50 dkg magozott sárgabarack
  • 10 dkg cukor
  • 1 csipetnyi fahéj
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 1/2 csomag vaníliás pudingpor

Elkészítés

A sárgabarackot vágjuk össze apró darabokra, majd tegyük fel főni annyi vízben, ami éppen ellepi. Adjuk hozzá a cukrot és a fahéjat, majd addig főzzük, míg a barack puha nem lesz. Ezután egy botmixer segítségével krémesítsük a barackot. Egy tálkában a főzőtejszínt és a pudingport keverjük csomómentesre, majd adjuk a pürésített sárgabarackhoz és főzzük fel.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is!

Fotók: barkersprofessional.nz

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...