Recept

Avokádós uborkasaláta - A könnyed nyári vacsora

Ha egy igazán könnyed, kevés kalóriát tartalmazó nyári vacsorára vágyunk, próbáljuk ki a következő salátát! Mutatjuk, hogyan kell elkészíteni!

Az uborkát és az avokádót tisztítsuk meg, vágjuk apróra, majd a morzsolt feta sajttal, a kaporral és a citromlével

Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el

Hozzávalók

  • 1 nagy uborka
  • 3 nagy avokádó
  • 1 citrom leve
  • 1/3 csésze morzsolt feta sajt
  • 1 ek apróra vágott friss kapor
  • só és bors, ízlés szerint

Elkészítés

Az uborkát és az avokádót tisztítsuk meg, vágjuk apróra, majd a morzsolt feta sajttal, a kaporral és a citromlével együtt tegyük egy salátás tálba. Óvatosan keverjük össze, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és máris fogyaszthatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: thecuisineart.blogspot.com

Oldalak

Recept
Sztárok
A színésznő a minap Szaúd-Arábiában járt az idei Red Sea International Film Festival nyitóestjén, ahol egy olyan fekete estélyit viselt, hogy még az állunk is leesett tőle.
Sztárok
Úgy tűnik, Kamilla királyné már rég nem csupán a háttérből figyeli a királyi udvar működését: ő az, aki sokszor irányít, és olyan feltételeket szab, amelyeket olykor a személyzet is ledermedve...
Lifestyle
Christmas
Sokan már műfenyőt választanak karácsonyra az élő helyett, azonban egy dologról el szoktak feledkezni.
Lifestyle
Cikkünkben összegyűjtöttünk minden hasznos információt a cumi elhagyásról, hogy a búcsú pillanata ne könnyekkel teli legyen, hanem a kicsik fejlődésük egyfajta lépcsőjeként, büszkén tekinthessenek...