Tejfölös libamell - Recept

A mai nap egyenlő a libás finomságok fogyasztásával. Ha már máskor nem, akkor legalább november 11-én lepjük meg magunkat valami ínyencséggel.

Hozzávalók

  • 1 lenyúzott libamell
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 ek zsiradék
  • 2 dl tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés

A lenyúzott mellet sűrűn megtűzdeljük szalonnával, és a forró zsiradékban megforgatva, egy kevés vízzel, a fokhagymával együtt puhára pároljuk. Ráöntjük a tejfölt, összekeverjük a pecsenyelével, és ezzel a mártással öntözgetve a libamellet, a sütőben ropogós pirosra sütjük. Burgonyafánk illik hozzá.

Ha szereted a libamájat, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a receptet másokkal is!
Ezt is ajánljuk: Libamájpürével töltött magyar sonka

Fotó: eatandrelish.com

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás