Tárkonyos-barackos csirke - Különleges ízvilág

Igazán különleges ízt adhatunk a csirkecomboknak, ha barackkal és egy kis tárkonnyal készítjük el. Felkeltettük érdeklődésedet? Olvasd el a receptjét!

Hozzávalók

  • 4 csirkecomb
  • 6-8 félbevágott sárgabarack (befőtt)
  • 1 ek friss tárkony
  • 2 tk olívaolaj
  • só, bors

Elkészítés

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben 40-50 perc alatt pirítsuk meg mindkét oldalukat. Ekkor adjuk hozzá a félbevágott barackokat, a felaprított tárkonyt és az olívaolajat. Ízlés szerint még sózzuk, borsozzuk. Pároljuk további 15 percig. Tálalás előtt szórjuk meg friss tárkonnyal.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: graphics8.nytimes.com

Oldalak

Lifestyle
A született háziasszonyok rengeteg praktikát és trükköt bevetnek a konyhában, hogy még a legegyszerűbb fogásból is a maximumot hozhassák ki. De gondoltad volna, hogy egyetlen esszenciális lépésben...
Lifestyle
Kiszúrni a hűtlenséget elképesztően nehéz feladat, egy új kutatás szerint viszont néhány szakmát végző férfi bizony hajlamosabb lehet rá, mint mások.