Spárgás frittata - A legfinomabb tavaszi reggeli
Egy tavaszias reggelire vágysz, ami finom és könnyed is? Máris mutatunk egy remek ötletet, ez a spárgás frittata garantáltan ízleni fog!
Hozzávalók
- 6 nagy tojás
- ⅓ csésze tej
- ½ csésze morzsolt kecskesajt
- púpozott ek apróra vágott mogyoróhagyma
- 1,5 tk dijoni mustár
- 1 csokor spárga
- olívaolaj
- 1 citrom leve
- só, bors
Elkészítés
A tojásokat verjük fel, majd adjuk hozzá a tejet, a kecskesajtot, a mogyoróhagymát, a mustárt és a sót. Az egészet öntsük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe. 200 fokra előmelegített sütőben süssük 10 percig. Közben a spárgát mossuk meg, a fás részeit pedig törjük le. Locsoljuk meg olívaolajjal, a citromlével és szórjuk meg sóval, borssal. Ha letelt a 10 perc, a tojás tetején oszlassuk el a spárgát és tegyük vissza sülni még 15 perig.