Spárgás frittata - A legfinomabb tavaszi reggeli

Egy tavaszias reggelire vágysz, ami finom és könnyed is? Máris mutatunk egy remek ötletet, ez a spárgás frittata garantáltan ízleni fog!

Hozzávalók

  • 6 nagy tojás
  • ⅓ csésze tej
  • ½ csésze morzsolt kecskesajt
  • púpozott ek apróra vágott mogyoróhagyma
  • 1,5 tk dijoni mustár
  • 1 csokor spárga
  • olívaolaj
  • 1 citrom leve
  • só, bors

Elkészítés

A tojásokat verjük fel, majd adjuk hozzá a tejet, a kecskesajtot, a mogyoróhagymát, a mustárt és a sót. Az egészet öntsük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe. 200 fokra előmelegített sütőben süssük 10 percig. Közben a spárgát mossuk meg, a fás részeit pedig törjük le. Locsoljuk meg olívaolajjal, a citromlével és szórjuk meg sóval, borssal. Ha letelt a 10 perc, a tojás tetején oszlassuk el a spárgát és tegyük vissza sülni még 15 perig.

Fotó: cookincanuck.com

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...