Savanyú uborkás tekercsek - Mire megcsinálod, már el is fogy

Akik élnek-halnak a savanyú uborkáért, azoknak valószínűleg tetszeni fog a következő receptünk. Krémsajttal és felvágottal együtt egyszerűen mennyei. Vendégváró falatkáknak is tökéletes, de vigyázat, nagyon hamar elfogy!

Hozzávalók

  • 8 szelet felvágott (bármilyen)
  • 4 dkg krémsajt
  • 4 közepes savanyú uborka

Elkészítés

2 felvágottat helyezzünk egymásra, majd nyomjunk rá a krémsajtból egy diónyi méretű krémet, kissé kenjük el a szeleteken, majd fektessünk rá egy-egy savanyú uborkát. Óvatosan tekerjük fel, majd vágjuk a tekercsekből 1-2 centiméteres szeleteket. Rendezgessük el őket egy tálon és fogyasztásig helyezzük hűtőbe.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: wikihow.com

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...