Sajtos hagymaleves - Recept

Egy finom hagymalevessel sosem lőhetünk mellé, ha valami finomat szeretnénk ebédre készíteni. Főzésre fel!

Hozzávalók

  • 25 dkg vöröshagyma
  • 5 dkg vaj
  • 3 dkg liszt
  • 1 tojás
  • 15 dkg reszelt sajt
  • só, bors

Elkészítés

Az apróra vágott vöröshagymát vajban megpároljuk, liszttel megszórjuk, világosbarnára pirítjuk és állandó keverés mellett vízzel felengedjük. Sózzuk, borsozzuk és tíz percig főzzük. A levest kis tűzálló tálakba merjük, minden személynek külön-külön. Egy tojást felverünk, és belekeverjük a reszelt sajtot. Minden tál leves tetejére egy kis halmot teszünk a sajtos keverékből. Rögtön ezután kb. 5 percre betesszük a forró sütőbe , hogy a keverék a leves tetején aranyszínű legyen.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: munchinwithmunchkin.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Rihanna ismét elképesztő külsővel jelent meg: a barbadosi énekesnő nemrég a Fenty és a Puma közös eseményén tette tiszteletét, ahol mindenki megcsodálhatta vadonatúj frizuráját.
Fashion&Beauty
Szinte minden alkalomhoz passzol és feldobja a leghétköznapibb outfitet is.