Pásztortarhonya - Recept

Ha egy egyszerű, ám annál finomabb magyaros ételre vágyunk, készítsük el a pásztortarhonyát! Máris mutatjuk a receptjét!

Hozzávalók

  • 50 dkg burgonya
  • 30 dkg tarhonya
  • 15 dkg füstölt kolbász
  • 10 dkg szalonna
  • 9 dl víz
  • só ízlés szerint

Elkészítés

Süssük meg félig a felaprított szalonnát, majd adjuk hozzá a tarhonyát. Mielőtt még megpirulna, öntsük hozzá a vizet, és sózzuk meg. Ezt követően adjuk hozzá a felkockázott burgonyát és a felkarikázott kolbászt. Ha összefőttek, fedjük le egy fedővel és még 10 percig hagyjuk párolódni. Miután eltűnt a leve, vegyük le a tűzről és pihentessük egy rövid ideig. Ezt követően tálalhatjuk!

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: Pinterest

Oldalak

Lifestyle
Egy gimnazista úgy érezte, hogy volt egy idős férfi, aki mindenbe bele akart kötni. Később neki a súlyát is elkezdte erősen kritizálni.
Sztárok
Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz a titka annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze még az is lehet, hogy igaza lesz.
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?