A főtt tésztát tegyük egy nagy tálba és keverjük össze 5 evőkanálnyi olívaolajjal. Egy serpenyőben az olaj maradékával pirítsuk meg a megtisztított és felkockázott vöröshagymát, a darabolt paradicsomot, majd adjuk hozzá a paradicsompürét és a levesalapot is. Forraljuk fel a hozzávalókat, majd adjuk hozzá az összezúzott
Video Itt a nagy 2026-os szerelmi horoszkóp: érzelmi áttörések éve jön
A főtt tésztát tegyük egy nagy tálba és keverjük össze 5 evőkanálnyi olívaolajjal. Egy serpenyőben az olaj maradékával pirítsuk meg a megtisztított és felkockázott vöröshagymát, a darabolt paradicsomot, majd adjuk hozzá a paradicsompürét és a levesalapot is. Forraljuk fel a hozzávalókat, majd adjuk hozzá az összezúzott fokhagymát, egy kevés petrezselymet, a bazsalikomot, ízlés szerinti sót és borsot. Főzzük sűrűre a szószt, majd adjuk hozzá a tésztához és lazán keverjük össze a hozzávalókat. Tegyük hűtőbe fél órára a tésztát, majd tálaláskor reszeljünk rá egy kis sajtot, díszítsük petrezselyem- és bazsalikomlevelekkel.
Andrássy Gyula gróf imádta a hazai gasztronómiát. Ez volt az egyik kedvenc finomsága, amiből bármennyit meg tudott enni.
Meg is értjük, mivel nagyon isteni
And...
Mi, magyarok rendkívül változatosan készítjük el leveseinket, melyeket minden évszakban szívesen fogyasztunk. Kétségkívül a magyar konyha elmaradhatatlan részei. A lev...
Sokunk számára a reggel el sem tud kezdődni anélkül, hogy ne fogyasztanánk el egy jó erős kávét. Az aromás íz megnyugtató és egy álmos és fáradt reggelt nagyon gyorsan...
Ha szeretnéd a sütés és főzés élményét egy egészségesebb, mégis ízletesebb irányba terelni, a vaj helyettesítése remek lehetőség – cikkünkben pedig most azt is eláruljuk, melyek ehhez a legjobb...
Van, aki pihenni megy nyaralni – más viszont inkább a rettegést keresi. A „szellemturizmus” ma már külön iparág, ahol a turisták önként vállalják, hogy a világ legfélelmetesebb helyein töltsenek el...