Olívabogyós tonhalsaláta - Recept

A tonhalsalátának képtelenség ellenállni, különösen akkor, ha olívabogyót is teszünk hozzá! Máris mutatjuk a receptjét.

Hozzávalók

  • 1 nagyobb konzerv tonhal
  • 100 g olívabogyó
  • 4-5 ek majonéz
  • 2,5 dl tejföl
  • fél kk mustár
  • fél kk citromlé
  • 1 csipet cukor
  • só, bors

Elkészítés

A majonézt, a mustárt, a tejfölt, a citromlevet, a cukrot és a borsot egy nagyobb tálban keverjük össze, majd forgassuk bele a feldarabolt és a lecsepegtetett tonhalat. Takarjuk le a tetejét és egy órára helyezzük a hűtőbe, hadd érjenek össze az ízek.

Fotó: gerritys.com

Oldalak

Sztárok
A Mellékhatás című thrillersorozatban nyújtott fenomenális alakításáért idén ismét Sztarenki Dórának ítélték a Televíziós Újságírók Díját legjobb színésznő kategóriában. 2021-ben vehette át először a...
Lifestyle
Idén tovább emelkedett a személyi adókedvezmény azon betegségek esetében, melyek súlyos fogyatékosságnak minősülnek. Ugyanez vonatkozik azokra, akik rokkantsági járulékban, illetve fogyatékossági...
Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.