Mogyoróvaj házilag - Jobb, mint a bolti

A mogyoróvaj sokak kedvence, ám bosszantó, hogy mindig boltba kell mennünk érte, ráadásul, amit ott kapni, nem is mindig finom. Tudunk viszont egy szuper receptet hozzá, meg is osztjuk most olvasóinkkal!

Hozzávalók

  • 4 csésze sótlan, pirított földimogyoró
  • fél csésze olaj
  • fél tk só

Elkészítés

Aprítógépbe tegyük bele a hozzávalókat, és aprítsuk addig, amíg pépes állagot nem kaptunk. A krémet kaparjuk ki egy befőttes üvegbe és fogyasszuk mártogatósként vagy használjuk fel édességek készítésénél.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: milkandcerealblog.wordpress.com

Oldalak

Egészség
A kutatók friss tanulmányokban megfejtették az Ozempic és a Wegovy nevű fogyókúrás szerek hatóanyagaként ismertté vált szemaglutid hihetetlen titkát.
Lifestyle
A mosógépben történő mosás valóban hatékony és gyors módja lehet annak, hogy tisztán tartsuk kedvenc cipőinket – azonban fontos, hogy néhány lépést betartsunk annak érdekében, hogy lábbelijeink ne...
Sztárok
David Boreanaz nevét a kilencvenes években ismertük meg, s bár hosszú időn keresztül örvendett nagy népszerűségnek, az elmúlt esztendőkben nem szerepelt túl sokat a nyilvánosság előtt.