Olcsó és nagyon finom - Majonézes krumplisaláta felturbózva
A klasszikus, majonézes burgonyasalátának nem lehet ellenállni! A következő felturbózott változatnak pedig még ennyire sem! Készítsd el, nagyon hamar megvan és igazán laktató.
Hozzávalók
- 6 közepes burgonya
- 2 csésze majonéz
- 1 ek fehér ecet
- 1 ek mustár
- 1 tk só
- 1/4 tk bors
- 2 közepes szár zeller
- 1 közepes hagyma
- 4 főtt tojás
Elkészítés
A meghámozott és felszeletelt burgonyát enyhén sós vízben főzzük meg. Közben egy kis tálkában keverjük el a majonézt, az ecetet, a mustárt, a sót és a borsot. Ezt követően forgassuk bele a főtt burgonyát, a felaprított zellert és hagymát. Végül adjuk hozzá a felszeletelt tojást is. Fedjük le és legalább 4 órán át tartsuk hűtőszekrényben.