Készíts barackos karajt!

Ha nincs sok időd, de valami finom ebédet szeretnél készíteni a nyár ízeivel, akkor a barackos karaj tökéletes választásnak bizonyul!
Elkészítés
A karajt ujjnyi szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk.
A szeleteket sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
Vigyázz: A szerecsendi
Hozzávalók
-
1 kg karajTetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - só, bors ízlés szerint
- 1 csipetnyi szerecsendió
- 4 db friss barack vagy 1 doboz barack konzerv
- szeletelt sajt
Elkészítés
A karajt ujjnyi szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk.
A szeleteket sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
Vigyázz: A szerecsendió nagyon intenzív ízt kölcsönöz a húsnak, ezért csak óvatosan használjuk!
Egy kis vajon puhára sütjük a karajszeleteket.
Majd ha pirosak lesznek a szeletek, lerakjuk egy tűzálló tálba, majd rátesszük a félbe vágott, hámozott barackokat és a sajtot. 180-200 fokos tűzön kb. 45 perc alatt készre sütjük.




























