Hűsítő szederkrémleves nyírfacukorral - Ellenállhatatlan finomság

Ha szeretjük a gyümölcsleveseket, akkor használjuk ki a szederszezont és készítsünk belőle isteni ebédet! Hűsít és laktat, tökéletes a nyárra!

Hozzávalók

  • 60 dkg szeder
  • 2,5 dl mandulatej
  • 5 dkg nyírfacukor
  • 1 csipet fahéj

Elkészítés

A megtisztított szedret szórjuk meg a cukorral és a fahéjjal, majd öntsük rá a tejet. Tegyük néhány órára hűtőbe, hadd érjenek össze az ízek. Ezt követően pépesítsük turmixgépben és máris fogyaszthatjuk. Tálaláskor a tetejét díszíthetjük mandulaforgáccsal.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: whatscookinitalianstylecuisine.com

Oldalak

Sztárok
Zsurzs Kati, a népszerű magyar színésznő 1993-ban távozott a Thália Színházból: a teátrum vezetését ekkor vette át Törőcsik Mari és Schwajda György, s a két színházi nagyágyú úgy ítélte meg, hogy a...
Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!