Hideg cseresznyeleves - Recept

Imádod a cseresznyét, de nem csak magában szeretnéd enni, hanem sok finomságot is készítenél belőle? Akkor készíts belőle egy isteni levest!
A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk, és adagonként 5-6 szemet félreteszünk. A maradékot tejjel, tejszínnel, citromlével leturmixoljuk, ízlés szerint mézzel édesítjük. A lehűtött levest az előzőleg félretett cseresznyeszemekkel tálaljuk.
Ezt is ajánljuk: Cseresznyés-vaníliás gyümölcs
Hozzávalók
- 30 dkg cseresznye
- 2 dl tejszín
- 5 dl tej
- citrom
- méz
Elkészítés
A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk, és adagonként 5-6 szemet félreteszünk. A maradékot tejjel, tejszínnel, citromlével leturmixoljuk, ízlés szerint mézzel édesítjük. A lehűtött levest az előzőleg félretett cseresznyeszemekkel tálaljuk.
Ezt is ajánljuk: Cseresznyés-vaníliás gyümölcsturmix recept - Katt ide!




























