Recept

Krémsajtban sült sertéskaraj: a bombasztikus ízkombináció

Nagyon szeretem a csirkét, ugyanakkor néha nem árt a változatosság. A kísérletezéstől sem rettenek meg, így kipróbáltam valami újat, kivételesen nem pipi hússal, és el is hoztam a receptjét. Így készül a krémsajtban sült sertéskaraj.

Hozzávalók

  • 60 dkg sertéskaraj
  • só, bors (ízlés szerint)
  • db zöld és piros kaliforniai paprika
  • olaj
  • 40 dkg natúr krémsajt
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tojás

Elkészítés

A karajt felvágjuk kb. 6 dkg-os, vékonyabb szeletekre. Kiklopfoljuk, megsózzuk és egy magasabb falú tepsibe tesszük. Felvágjuk a paprikákat (kb. 1x1 cm-es kockákra), majd kevés olajon megpirítjuk őket. Veszünk egy tálat, beletesszük a pirult paprikát, a krémsajtot, adunk hozzá sót és borsot, a vágott petrezselymet, a fokhagymát és a tojást. Az egészet összekeverjük és meglocsoljuk a szósszal a húst. 170 fokon, kb. 30-40 percig sütjük, és körettel tálaljuk.

Én ehhez a fogáshoz rizst készítettem, de bármilyen körethez dukál. Bon appetit!

Még több különleges fogásért kattints a következő oldalra!

Fotó: Sütnivaló.blog.hu

Oldalak

Recept
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...
Fashion&Beauty
Áprilisban debütál a Daalarna új kollekciója, amely olyan menyasszonyoknak készült, akik egy igazán egyedi és szemkápráztató ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent.
Lifestyle
A Vízöntő élete rövidesen jóra fordul. Napi horoszkóp!