Gyors és egyszerű palacsinta

A palacsinta talán az egyik legkedveltebb desszert, de valójában nem csupán ebéd vagy vacsora után, hanem bármikor jól esik megenni egyet.
Hozzávalók
-
20 dkg lisztTetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - 2 tojás
- ½ l tej
- csipet só
- ½ dl olaj
Elkészítés
A hozzávalókat habverővel összekeverjük. Vékonyan kiolajozunk egy palacsintasütőt, és ezen sütjük az első palacsintát. A következő palacsintákhoz már nem kell kiolajozni a sütőt, mert a tésztában levő olaj hatására nem szabad leragadniuk. Így a sütés sokkal gyorsabbá válik, és a konyhánk sem lesz égett zsírszagú, a tészta viszont könnyebb lesz tőle.
Készíts mennyei ízű gofrit!
Fotó: galerie.chip.de




























