Gesztenyepüré nutellával - Recept

Tény, hogy a hagyományos gesztenyepüré is istenien finom, de ha van rá mód, akkor miért ne tehetnénk még különlegesebbé?!

Hozzávalók

  • 1 kg gesztenye
  • 20 dkg Nutella
  • 5 dkg porcukor
  • 5 dkg kandírozott narancshéj
  • 5 dkg reszelt narancshéj
  • 1 pohár tej
  • 1 pohár rum

Elkészítés

A gesztenyét főzzük meg sós vízben, hámozzuk meg, végül törjük át egy burgonyanyomón. Ezután keverjük el a gesztenyemasszát a tejjel, a Nutellával, a porcukorral, illetve a rumban előzőleg megáztatott kandírozott narancshéjjal. A gesztenyemasszát szedjük tálkákba, és tegyük be a hűtőbe. Tejszínhabbal tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: starapicerija.com

Oldalak

Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?