Forró csoki - Krémes kényeztetés

A forró csokit általában inkább porból készítjük el, pedig az otthoni változata sokkal finomabb, és gazdaságosabb is.

Hozzávalók

  • 1 bögre 2,8 %-os tej
  • 4 tk jó minőségű kakaópor
  • 1 tk cukor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 1 tk étkezési keményítő

Elkészítés
Az összes hozzávalót tegyük egy tálba és verjük fel, míg homogén nem lesz. Ezután lassú tűzön krémesre forraljuk. Tegyük bögrébe és tálaljuk tejszínhabbal, csoki reszelékkel.

Próbáld ki a legjobb forralt bor receptet is!

Oldalak

Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.