Fetás frittata spenóttal - Hamar a kedvenceddé válik

Ha egy laktató és finom reggelire vágyunk, de már unjuk a hagyományos rántottát, készítsünk frittatát! Egyáltalán nem bonyolult, máris mutatjuk!

Hozzávalók

  • 2 ek vaj
  • 3 csésze friss spenót
  • 1 csésze friss szeletelt gomba
  • 8 nagy tojás
  • ¼ csésze tej
  • ½ csésze fetasajt
  • só és bors

Elkészítés

A vajat melegítsük fel egy serpenyőben, adjuk hozzá a gombát, főzzük körülbelül 2 percig, míg megpuhul. Ekkor tegyük hozzá a spenótot, hagyjuk, hadd fonnyadjon össze 1-2 perc alatt. Sóval, borssal együtt verjük fel a tojást és öntsük bele a serpenyőbe. Óvatosan keverjük meg, majd a tetejére szórjuk a fetasajtot. Ha a sajt megolvadt a tetején, tálalhatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: lifesambrosia.com

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...