Jobb, mint a bolti: Ropogós, fahéjas almachips

Nincs is finomabb ropogtatnivaló az almachipsnél! De miért vennél a boltban drágán, ha otthon is elkészítheted? Ráadásul így nem is csak egy kis zacskónyit, hanem végtelen mennyiségűt ehetsz. Mutatjuk a receptjét!

Hozzávalók

  • 4 Granny Smith alma
  • 2 citrom leve
  • fahéj

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, a rácsokra pedig helyezzünk sütőpapírt. Az almát mossuk meg, vágjuk vékony szeletekre, a magját pedig távolítsuk el. Forgassuk bele a szeleteket a citromlébe, majd helyezzük a sütőpapírra mindet. Ízlés szerint hintsük meg fahéjjal. Süssük addig, amíg ropogós nem lesz. Ez akár több órába is beletelhet.

Fotó: popsugar.com

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.