Csirkével töltött avokádó - Különleges és ínycsiklandó fogás
Fantasztikus fogás készíthető avokádóból és egy kis csirkehúsból. Az elkészítése nagyon egyszerű, miért ne próbálnánk ki?
Hozzávalók
- 3 nagyobb avokádó
- 15 dkg aprított, párolt csirkehús
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- 1,5 dl majonéz
- 1 hagyma lereszelve
- snidling
- só, bors
Elkészítés
Az avokádókat vágjuk kétfelé, vegyük ki a magjukat és locsoljuk meg a belsejüket citromlével. Készítsük el a tölteléket: a majonézt, a hagymát, a sót, a borsot és a csirkét keverjük össze. Töltsük meg ezzel az avokádókat, a tetejüket pedig szórjuk meg a lereszelt trappista sajttal. Tegyük egy tepsibe őket, kis vizet öntsünk alá és 180 fokos sütőben nagyjából negyed óráig süssük, míg a sajt meg nem olvad a tetején. Tálaláskor szórjunk rá snidlinget.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!