Céklachips - Egészséges nassolnivaló

A céklát sokan nem szeretik, pedig nagyon egészséges, ráadásul chipsként elkészítve gyakorlatilag nem is nagyon lehet érezni a ízét. Íme, a szuper ropogtatnivaló receptje!

Hozzávalók

  • 3 közepes cékla
  • 1 ek olívaolaj

Elkészítés

A céklát mossuk meg alaposan, majd vágjuk vékony szeletekre. Locsoljuk meg olívaolajjal és rendezgessük el egy lapos tepsiben. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt süssük készre. Ha kivettük a sütőből, szórjuk meg egy kis sóval és ha kihűlt, máris fogyaszthatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: betcheslovethis.com

Oldalak

Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.