Recept

Borsos csirkezúza - Laktató ebéd fillérekből

Sokan nem szeretik, pedig ha jól elkészítik, a csirkezúza nagyon finom - no, és nem mellesleg viszonylag olcsó is. Cikkünkben ezúttal a borsos verzió receptjét mutatjuk be!

A csirkezúzát, a hagymát és a petrezselymet aprítsuk fel. A hagymát forró olajban fonnyasszuk meg, tegyük hozzá a pirospaprikát, majd öntünk rá egy kis vizet. Ezt követően tegyük rá a zúzát, és pirítsuk meg. Szórjuk meg borssal, petrezselyemmel

Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkezúza
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 ek ételízesítő
  • 1 tk pirospaprika
  • 1 mk őrölt bors
  • 2 ek olaj

Elkészítés

A csirkezúzát, a hagymát és a petrezselymet aprítsuk fel. A hagymát forró olajban fonnyasszuk meg, tegyük hozzá a pirospaprikát, majd öntünk rá egy kis vizet. Ezt követően tegyük rá a zúzát, és pirítsuk meg. Szórjuk meg borssal, petrezselyemmel és ételízesítővel, és adjunk hozzá nagyjából 3 dl vizet. Főzzük addig, amíg meg nem puhul a zúza. Krumplipürével tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: bellanaija.com

Oldalak

Recept
Lifestyle
Fashion&Beauty
Az ünnepi szezon tökéletes alkalom, hogy a körmeink is ragyogjanak. Ha szereted a klasszikus karácsonyi árnyalatokat, de a túl harsány zöld vagy piros nem a te stílusod, a hófehér manikűrök igazi...
Egészség
Sokan észrevehetik, hogy télen magasabb a vérnyomásuk. Nem titok, hogy ilyenkor jobban oda kell rá figyelni.
Sztárok
Solti Ádám számára most minden a színház, és a család körül forog. A Madách Színház színésze ritkán enged ilyen mélyen bepillantani a kulisszák mögé – most azonban őszintén mesélt szerepekről,...
Lifestyle
Megint egy új kifejezés a mesterséges intelligenciával kapcsolatban, amit meg kell jegyezni. Ez tényleg világszintű mérföldkőnek számíthat.
Sztárok
Azt is megkérdezték Zacher Gábortól, hogy ha választani kell, akkor a bejgli, vagy a zserbó a nyerő nála.