Balzsamecetes serpenyős csirkecombok - Extra paradicsommal

A csirkecombokat egy kis paradicsommal és balzsamecettel igazán különlegessé varázsolhatjuk. Máris mutatjuk a receptjét!

Hozzávalók

  • 4 csirkecomb
  • 2 ek olívaolaj

A páchoz

  • ½ ek pirospaprika
  • só, bors
  • 5 nagy gerezd fokhagyma
  • ⅓ csésze balzsamecet
  • ⅛ csésze méz

A szószhoz

  • ½ tk pirospaprika
  • só, bors
  • 5 nagy gerezd fokhagyma darált
  • 400 g koktélparadicsommal
  • ⅓ csésze balzsamecet
  • 1 csésze száraz fehérbor

Elkészítés

Készítsük el a páclét, majd tegyük bele a csirkecombokat. Forgassuk át és több órán keresztül pácoljuk. Ezután tegyünk 2 evőkanál olajat egy serpenyőbe, hevítsük fel, majd tegyük bele a bepácolt húst. Pár perc alatt süssük át mindkét oldalát, majd vegyük ki a húst egy tányérra. A serpenyőbe ezt követően tegyük a zúzott fokhagymát, majd a balzsamecetet és a bort. Végül tegyük bele vissza a húst, ízlés szerint fűszerezzük, és oszlassuk el rajta a megmosott és félbevágott koktélparadicsomokat. Az egészet rakjuk be 190 fokra előmelegített sütőbe, és süssük készre.

Fotó: yummy-by-emmy.blogspot.com

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.