Lifestyle

Ezek lesznek a szerencsenapjaid 2016-ban – Mutatjuk!

Kíváncsi vagy arra, hogy a 2016-os évben melyek azok a napok, amelyek sokkal több jót tartogatnak neked, mint a többi? Természetesen csak akkor, ha hiszel bennük! Mutatjuk a csillagjegyek szerencsenapjait!

Bak (XII.22. - I.20.)

Február 5. - A Bakok első, igazi szerencsenapja február 5-én lesz, ekkor érdemes a munkahelyen előléptetést vagy fizetésemelést kérni, mert garantált a siker.

június 19. - Egy múltbeli hibát javíthatsz ki ezen a napon, pedig már feladtad a reményt, hogy jóvá teheted a bűnödet. Hidd el, találsz megoldást!

szeptember 24. - A szerelem napja; ha eddig nem leltél társra, most találkozhatsz valakivel, ha pedig párkapcsolatban élsz, hatalmas öröm fog érni.

december 28. - A két ünnep között lehetőséget kapsz egy kis extra pihenésre, használd ki a szerencséd!

Bővebben akarsz olvasni arról, 2016-ban milyen lesz a Bakok szerelmi élete, az egészségi állapota és a pénzügyi helyzete? Éves horoszkópjainkért kattints ide!

​Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Vízöntő (I.21. - II.20.)

Január 1. - Ha újra szeretnéd kezdeni az életed, ha tisztába akarod tenni a dolgaidat, akkor erre az év első szerencsenapja a legjobb alkalom. Ekkor fognak a legjobban támogatni a csillagok.

Január 20. - Egy olyan hobbira lelsz ezen a napon, ami hihetetlenül megnyugtat – szükséged is lesz rá ebben a stresszes évben.

Július 30. -Megoldódik egy régóta húzódó konfliktus az egyik kollégáddal, így végre fellélegezhetsz.

November 4. - Játssz valamilyen szerencsejátékot, mert biztosan nyerni fogsz egy kisebb vagyont!

Bővebben akarsz olvasni arról, 2016-ban milyen lesz a Vízöntők szerelmi élete, az egészségi állapota és a pénzügyi helyzete? Éves horoszkópjainkért kattints ide!

​Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Halak (II.21. - III.20.)

Június 10. - Bár sokat kell várnod az első szerencsenapodra, megéri, hiszen egy nem várt pénzösszeghez jutsz, ami jelentősen javítja az egyébként nem túl jó anyagi helyzetedet.

Augusztus 5. - Ez a nyaralás időszaka, amire már nagyon régóta vártál, úgyhogy pihenéssel töltsd a meleg, nyári napokat!

Október 31. - Remek halloweeni buliba leszel hivatalos, ahol amellett, hogy egy iszonyatosan nagyot partizol, meg is ismerkedhetsz valakivel – persze, csak ha egyedülálló vagy.

November 1. - A buli másnapja is szerencsés lesz, hiszen a kiszemelted nem felejt el, hanem rögtön felhív. Gyönyörűszép kapcsolat lesz a tiétek!

Bővebben akarsz olvasni arról, 2016-ban milyen lesz a Halak szerelmi élete, az egészségi állapota és a pénzügyi helyzete? Éves horoszkópjainkért kattints ide!

Nem találod a nagy Őt? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Kos (III.21. - IV.20.)

Február 15. - Az éved költözéssel indulhat, de ez egy nagyon jó hír számodra, mert az eddigi lakásoddal sok baj volt.

Április 4. - Egy komoly problémára találhatsz jó megoldást, így hatalmas kő esik le a szívedről. Az elhatározásod a karrieredre is jótékony hatással lehet.

Szeptember 13. - Már majdnem összecsapnak a fejed felett a hullámok, amikor egy kreatív ötlettel sikerül megmentened a helyzetet, így nem maradsz szégyenben a barátaid előtt. Gratulálhatsz magadnak!

December 1. - A kapcsolatod már régóta kezd szorosabbá válni a partnereddel, és ezen a napon egy meglepetés is érhet.

Bővebben akarsz olvasni arról, 2016-ban milyen lesz a Kosok szerelmi élete, az egészségi állapota és a pénzügyi helyzete? Éves horoszkópjainkért kattints ide!

Nem találod a nagy Őt? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: retreatnetwork.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Noha a kerti partik lényege, hogy a résztvevők komfortosan érezzék magukat, így az sincs kőbe vésve, mi a tökéletes viselet ilyenkor, érdemes ihletet meríteni a dán királyné ruhatárából, ha...
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?