Home&Design

Megszületett a döntés: ez lesz a 2024-es év színe

A Pantone is döntésre jutott: egy igazán lágy és melegséget sugárzó árnyalat lett 2024 színe.

Hivatalos: ez 2024 színe

A leghíresebb festékmárkák minden ősszel kihirdetik a következő év színét, így a divatvilággal egyidőben a lakberendezés területén is körvonalazódnak a jövő évi trendek. A Sherwin Williams, a Minwax, a Glidden, a Valspar, a Behr és a Dutch Boy már előhozakodott a jövő évi trendjelentésével, így már csak a Pantone-ra vártunk, akik hagyományosan az év végén leplezik le választottjukat. Ez a döntés is napvilágot látott végre, kattints a galériára, mutatjuk, mely árnyalat fogja uralni 2024-et a világ egyik leghíresebb festékmárkája szerint!

A döntés az úgynevezett Peach Fuzz fantázianévre hallgató színre esett, ami tulajdonképpen az őszibaracknak egy világosabb árnyalata.
Kattints a további képekért!

Imádjuk az ilyen apró, de vélhetően jelentőségteljes részleteket, amik akár évek múltán is újra izgalomba hoznak minket egy-egy film iránt! Fogadjunk, hogy ezt az apróságot te sem szúrtad ki a Reszkessetek, betörőkben!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Lifestyle
Az Oroszlán segítséget kap a vágya megvalósításához. Íme a májusi előrejelzésünk!
Fashion&Beauty
Ha a leggingsekre gondolunk, általában az edzés jut először eszünkbe, valójában viszont néhány tanácsot megfogadva rengetegféle szettet összeállíthatunk a segítségükkel.