Az idei nyár slágerei: ombre nyakláncok

Nyáron nem lesz nehéz dolgunk, ha épp egy vidám ékszert szeretnénk viselni, hisz nem kell nehéz döntés hoznunk a színek kiválasztásánál, mert az ombre az ékszerek terén is hódít idén.

Merész színek

Az előz évek visszafogott, pasztelles ombre árnyalatai után most végre a merészebb színek kedvelői is örülhetnek, hisz a vadító, feltűnő árnyalatok is divatosak lesznek az idei szezonban. A legnagyobb népszerűségnek talán az extra csajos és vidám rózsaszín és pink örved, hisz az egyszerűbb darabokat is remekül feldobhatja egy ilyen nyaklánc.

Színek és formák

Persze a sárga és a narancs is befutó lesz, de a szezon kedvencének választott smaragd és az azúr is biztos választás lehet, egy-egy ilyen darabbal nem foghatunk mellé. A hatalmas statement nyakláncok mellett a visszafogottabbak is divatosak lesznek, de a retró hatású kör alakú kiegészítők is garantáltan kifutóvá varázsolhatják az utcát is.

Gyöngytől a láncig

Az ombre ékszerek persze nem csak színátmenetes gyöngyökből készülhetnek, hisz a kötött vagy horgolt megoldások a bohém öltözékhez passzolhatnak, míg a modern, mégis egzotikus darabok mellé a pomponok illenek. A fényűzőbb kiegészítők kedvelői válasszák a csillogósabb bizsukat vagy a kristályokat, míg az egészen egyedi darabok szerelmesei a festett láncokból álló kiegészítőket szerezzék be.

Régi és modern

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Akár a régi csipkéből vagy anyagmaradványokból is készíthetünk vintage hatású ékszert, de a színezett drótok és műanyagok is könnyen alapanyaggá válhatnak. A díszesebb darabok kedvelőinek csak egy kevés csipkét kell beszínezniük majd a száradás után gyöngyökkel, szegecsekkel vagy flitterekkel díszíthetik a nyaklánc alapját. Az egyszerűbb, visszafogottabb ékszerek rajongói pedig pár színes gyöngy felhasználásával készítsenek egy egyre sötétebb skálát.

Fotók: weheartit.com, pinterest.com

Hasonló cikkek

Ez a különc viselet lesz a tavasz trendje - Te bevállalnád?
Az idei szezon egyik nagy visszatérője a '90-es évekből ismerős kötényszoknya, melyet nem csak ruhák, de akár nadrágok fölé is felvehetünk. Lássuk, hogy hogyan hódítot...
Ezekkel a kiegészítőkkel dobd fel a megjelenésed idén tavasszal!
Tavasszal nemcsak színesebben öltözködünk, de sokkal több kiegészítőt is hordunk - a szürke és egyhangú télikabátok után  mindenki változatosságra vágyik. Íme néh...
London, New York, Párizs - Trendek a divat fővárosaiból
A divat kapcsolata New Yorkkal, Párizzsal és Londonnal már szinte beleégett az emberek tudatába. Megannyi szemeket gyönyörködtető divatfotót találunk az internet minde...

Szólj hozzá Te is!