Fashion&Beauty

A 2015-ös Story Gála legízléstelenebb ruhái

A 2015-ös Story Gála kifutóján mesésebbnél-mesésebb ruhákat láthattunk, de sajnos idén is voltak olyan hírességek, akiknek nem volt túl meggyőző az összeállítása. Íme a legrosszabb ruhák gyűjteménye!

Akik sokat mutattak

Cinthya Dictator ruhájára nehéz szavakat találni, hisz a 9 kilónyi hajból készült szörny nem csak undorító, de túl sokat is mutat az amúgy is mindig megdöbbentő megjelenésű sztárból. Az Első Emelet Kikije, Patkó Béla lányát vitte a gálára, s Csenge ruhája számunkra kicsit megbotránkoztató, hisz nem csak túl sokat mutat, de az anyag- és a színválasztás sem nyerő.

Korosodó dívák

Fodor Zsóka és Medveczky Ilona a 70 feletti öltözködés két véglete. Míg a Barátok köztből Magdi anyusa sokkal merészebben is öltözködhetett volna, addig a díva többet takaró ruhát viselhetett volna. Egy szép és egyszerű, sötét színű estélyit mindkettőjükön megnéznénk.

Túl merész

Fésűs Nelly négy hónappal a szülés után máris bomba formában van, nekünk mégsem állt valahogy össze a szett. Talán túl sok és túl feszülős... Détár Enikő egy nagyon hasonló ruhát választott, melynek csak egy hibája volt, a csipkés minta túl sok volt.

Fotók: Femcafe/Cser Dani

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...