Fashion&Beauty

A 2015-ös Oscar legrémesebb ruhái

A 2015-ös Oscar átadóján szerencsére viszonylag kevés rémes összeállítás volt, de azért így is akadt pár híresség, akinek nem jött össze. Íme a 20 legrosszabb outfit a vörös szőnyegről!

A divat nagyasszonyai

Lady Gaga ismét igyekezett feltűnést kelteni, ami sikerült is. A fehér estélyi még el is ment volna, de a piros bőrkesztyűk olyan hatást keltettek, mintha most indulna mosogatni a botrányos énekesnő. A divatvilág legrettegettebb alakjának szettje sem sikeredett valami ütősre. Anna Wintour a hófehér egyszerűségre szavazott, de a vállán lévő fehér szőrme miatt úgy nézett ki, mint egy tollait borzoló hóbagoly.

Fekete-fehér

Marion Cotillard mindig is kedvelte a merész, modern darabokat, ám az idei Dior Couture ruhája talán kissé túl művészi volt. A fekete-fehér színkombináció még jó is lehetne, de az esetlen szabásvonal és a lyukacsos anyag már inkább melléfogás. Patricia Arquette idén immáron sokadszorra is melléfogott, hisz a tegnapi átadóra egy fekete-fehér Rosetta Getty ruhát választott, mely nem is lehetett volna rosszabb választás ehhez a testalkathoz.

Fotók: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.