Fashion&Beauty

A 2015-ös Oscar leggyönyörűbb ruhái

Szerencsére idén az Oscar vörös szőnyegén több volt a szép ruha, mint a borzalmas. Hosszas válogatás után összegyűjtöttük a 20 legszebb, legkülönlegesebb darabot, ami mi is elfogadnánk!

Szenvedélyes vörös

A szürke ötven árnyalatának sztárja friss szakítása után sem maradt otthon búslakodni, inkább mindenkit elvarázsolt. Dakota Johnson egy stílusát tükröző, modern Saint Laurent ruhakölteményben bájolta el a vörös szőnyeg fotósait. Csábos, szenvedélyes, romantikus, sikkes, elegáns - hihetetlenül gyönyörű volt Rosamund Pike piros Givenchy by Riccardo Tisci ruhája, mely ezernyi rózsa szépségét egyesítette.

Fekete-fehér

A díjátadók sztárja egyértelműen Reese Witherspoon, aki mindig bombázó. A stíluskirálynő ezúttal egy modern hatású fekete-fehér Tom Ford ruhát választott, mely a derékrésznél húzódó fekete díszítősáv miatt még karcsúbbnak mutatja a szépséget. Meryl Streep tudja, hogy hogyan kell méltósággal és elegánsan megöregedni - ezt bizonyítja monokróm Lanvin szettje.

Fotók: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...