Fashion&Beauty

A 2015-ös Golden Globe legszebb ruhái

A 2015-ös Golden Globe gálán számos meglepetés érte a nézőket, hisz mesésebbnél-mesésebb ruhákban lejtettek végig a hírességek a vörös szőnyegen. Íme 22 elképesztő ruhaköltemény!

Fekete újragondolva

Jennifer Aniston újragondolta a kis feketét és pár modern csavarral tette ellenállhatatlanná a megjelenését. Nem csak a combvillantós sliccelés, de a karcsúsító öv és a flitteres felső is modernizálta ezt az örök, Saint Laurent darabot. Amal Clooney ismét hozta a formáját, így a klasszikus eleganciát egy csipetnyi játékossággal vegyítette Dior ruhájával és fehér operakesztyűjével, melynek maszkulin hatását csillogó Harry Winston ékszerekkel ellensúlyozta.

Kékség

A 48 éves modell, Cindy Crawford is igazán kitett magáért merész, kék Versace ruhájában, melyet Harry Winston ékszereivel és Jimmy Choo topánjával egészített ki. Amy Adams egy világos égkék, Versace estélyire szavazott, melynek félvállas megoldása remekül kiemelte a színésznő atletikus testalkatát.

Ezüst angyalok

Reese Witherspoon volt az este egyik legszebbje, hisz ezüstös Calvin Klein ruhája tökéletesen kihangsúlyozta alakját s a színésznő tónusaihoz is illett. Diane Kruger is angyali és szoborszerű volt Emilia Wickstead estélyiruhájában.

Fotók: vogue.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...