Fashion&Beauty

A 2015-ös Billboard Awards 10 legszebb ruhája

A tegnap esti Billboard Music Awards díjátadóján inkább az egyszerű, pimasz és játékos darabok hódítottak és a látványos estélyiket inkább megtartották a sztárok a Cannes-ben megrendezett filmfesztivál idejére. Lássuk a gála 10 legkülönlegesebb darabját!

A nyár trendszíne a lila

A Victoria's Secret szőkesége, Martha Hunt egy cseles, karcsúsító oldalvonalú, orchidealila miniruhát választott az átadóra. A szintén modell Lily Aldridge is egy lila árnyalatú, feketével kiegészített Balmain maxiszoknyát viselt, mely mesésen kiemelte dereka karcsúságát.

Retró mánia

Még mindig a modelleknél maradva, Jourdan Dunn egy izgalmas, retró hatású, szuperszínes Balmain x H&M szettet viselt, mely csábosan kihangsúlyozta a modell vonalait. A majdnem modell, de inkább énekesnő Taylor Swift most is hozta a tőle megszokott színvonalat és egy izgalmas, múltidéző overallt vett fel. A Balmain hófehér darabja nem csak a sztár stílusához és alakjához illett remekül, de a szezon nagy kedvencét a '70-es évek stílusát is felvonultatta.

Fotók: uk.eonline.com, hollywoodlife.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...