Fashion&Beauty

A 2014-es MTV VMA legszebb ruhái

A tegnap esti MTV Video Music Awards első képei már kiszivárogtak, így könnyen szemügyre vehetjük a legszebb és legízléstelenebb ruhákat. Íme egy kis válogatás a legdögösebb darabokból!

Ezüstös dívák

Az idei VMA vörös szőnyege egyértelműen a merész darabokról szólt, hisz a láb- és dekoltázsvillantás mellett a feltűnő anyagok és az izgalmas szabásvonalak is jelen voltak. A vadóc énekesnő, Kesha egy kifinomult, csajos, mégis klasszikus és modern darabot választott. Az örök díva, Jennifer Lopez most is egy latinos estélyit választott, melyben megmutathatta tökéletes alakját.

Maszkulin elegancia

Solange Knowles egy pasis és modern összeállítást választott, melyet diszkrét, de csábos dekoltázsa és szexi tűsarkú tett csajosabbá. Kendall Jenner nem fél a klasszikusabb, pasisabb daraboktól sem, így a modell bátran bevállalta a deréknacit és az áttetsző felsőt.

Fotók: stylecaster.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...