2013 - A kígyó éve

A 2013-as év a kínai horoszkóp szerint a kígyó éve. Ha téged is érdekel, hogy mi várható az elkövetkező esztendőben, milyen fordulatokra kell számítanod, akkor olvasd el horoszkópunkat!

A Kígyó évei
1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

A Kígyó jegyében születettek
A Kígyók a bölcsesség megtestesítői, akiknek folyton pörög valamin az agyuk, nem bírnak szellemileg lenyugodni. Mindig tervezgetnek és folyton keresik a módját, hogy hogyan kamatoztathassák képességeiket. Mély gondolkodású, elmélkedő, meditáló alkatok, akik szeretnek elmerülni a saját kis világukban. Precizitásuk miatt ritkán vétenek hibát, ám könnyen megbotlanak, ha valamilyen szenvedély uralma alá hajtja őket. Változó szerencséjük mellett kusza szerelmi életükről híresek, ám a végén mégis mindig ők nevetnek. A Kígyó évében született emberek kiemelkedően intelligensek, jó diplomaták, sikeres üzletemberek, akik nagyon lelkesek és szorgalmasak. Rossz tulajdonságuk, hogy néha kétszínűen viselkednek, nehezen mutatják ki érzéseiket és könnyen megsértődnek, haragtartó alkatok. Nehezen jönnek ki a Disznókkal, a Lovakkal és egy másik Kígyóval, ám a Kakas, a Kecske és a Kutya szórakoztató partner lehet számukra.
Híres Kígyók: Sarah Jessica Parker, Charlie Sheen, Liz Hurley

2013 - A Kígyó éve: a fordulat éve
2013 február 9-én ér véget a Sárkány éve, melyet a Kígyó periódusa követ a kínai horoszkópban. A Kígyó évének színei a fekete, a zöld és a kék, így az idei év kozmikus eleme a Fekete Víz. A mozgalmasságot, változást jelképező kígyó ingatagságot, termékenységet és nem várt fordulatokat tartogat, így nem árt, ha az idei év során mindig mindenre felkészülünk, tartaléktervekkel állunk elő.

A 2013-as év során ezért is jut különösen fontos szerep a döntések előtti alapos analizálásnak, mérlegelésnek és a határozottságnak. Persze ezek a változások nem feltétlen járnak együtt negatív következményekkel, mindössze arról van szó, hogy megpróbáljuk kihozni a legjobbat minden helyzetből. Az idei év csak azoknak lehet nehezebb, akik nehezen alkalmazkodnak, nem fontolják meg kellőképpen a döntéseiket, nincsenek tisztában a dolgok súlyával és a legkisebb csalódások, veszteségek is könnyedén megtörik őket.

Anyagi szerencse
A jegyek szerint a Víz lesz az uralkodó, így a Vízi Kígyónak köszönhetően az elkövetkező esztendő igazán dinamikus lesz. A Vízi Kígyó egyik legfontosabb jellemzője, hogy nyugalmat, elégedettséget és sikert ígér a keménykezű irányítóknak, a határozott egyéneknek. A misztikumot, szépséget, szakralitást és bölcsességet is jelképező Kígyó gyors változásokat, meglepetéseket tartogat, ám nem kell aggódnunk, mert az idei év anyagi javakban való gazdagodást, bőséget jelez. Ha változtatni szeretnél valamin az életedben, akkor azt az idei év során tedd meg, hisz a dinamizmus jelképeként is ismert kígyó nagy segítségedre lehet, hogy a fixnek hitt pontokat is megmozdítsd, új irányokat határozz meg. Jövőbeli terveid megvalósításához nem is lehetne jobb az időpont, hisz még a csillagok is a segítségedre vannak! Fontos azonban, hogy mindig határozottan lebegjen előtted, hogy mit is akarsz elérni, ne hagyd magad eltéríteni, higgy az erődben és ne add fel az akadályoknál!

Szerelem és termékenység
2013 mindemellett a szerelem és termékenység éve is. A gazdasági sikerek és az anyagi bővülés mellett szenvedélyes szerelmi kapcsolatokra és akár gyermekáldásra is számíthatunk idén. A Kígyó évében köttetett szerelmek egyediek, izgalmasak és kiállják az idő próbáját.

Oldalak

Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Sztárok
A Szex és New York sorozat sokunk nagy kedvence, ha viszont meghallod Sarah Jessica Parker döbbenetes elmélet, teljesen más szemmel nézed majd ezentúl az epizódokat.
Lifestyle
Ha régi házat veszel, amit szeretnél felújítani, akkor olykor számíthatsz néhány meglepetésre. A pár persze már azon gondolkozik, hogy mit kezdjenek vele.